fbpx

Krediti z enkratnim izplačilom


Pridobite hitri kredit z enkratnim izplačilom in dajte zagon svojemu poslovanju. Prijavite se za posojilo od 20.000 € do 300.000 €

Kreditni znesek

od 20.000 € do 300.000 €

48 mesecev

najdaljša doba odplačila

Predvidljivo

Predčasno odplačilo glavnice

Naj vam naš kredit pomaga pri uresničitvi vašega naslednjega poslovnega izziva

Del vodenja podjetja je iskanje obratnega kapitala za njegovo podporo. Morda boste morali kupiti opremo, poravnati plače ali financirati širitev. Tradicionalno so se lastniki podjetij, za kredite za podjetja obrnili na banke. Vendar bančni posojilodajalci zahtevajo veliko papirologije in časa, ki ga zaposleni podjetnik preprosto nima. 

Tu nastopimo mi. 

Pri podjetju D.S.V Skupina d.o.o. lahko zagotovimo kredite za podjetja v znesku od 20.000 EUR do 300.000 EUR z rokom odplačevanja do 48 mesecev. Če vam je kredit odobren, vam sredstva nakažemo takoj oziroma še isti delovni dan po podpisu kreditne pogodbe.

Prednosti kredita z enkratnim izplačilom

Ne potrebujete dobre kreditne sposobnosti

Hitra
odobritev in izplačilo

Z rednim odplačevanjem obveznosti si gradite dobro kreditno oceno

Poslovno financiranje, ki sledi vašim poslovnim izzivom

Korak 1: Izpolnite vlogo

Izpolniti vlogo je enostavno. Lahko jo izpolnite elektronsko ali preko telefona.

Korak 2: Pridobite našo ponudbo

Naši svetovalci vašo vlogo pregledajo ter vam pošljejo ponudbo.

Korak 3: Podpis pogodbe in naročilo sredstev

Po podpisu pogodbe pridobite sredstva na vaš račun.

Minimalne zahteve za odobritev kredita

1 leto
poslovanja

100.000 € letnega prometa

Odprt bančni račun v Sloveniji

Najpogostejša vprašanja

Odločitev o odobritvi posojila lahko pričakujete v roku dveh delovnih dni, v kolikor predložite vse potrebne podatke. Za primerjavo,banka običajno za informacijo o zmožnosti odobritve financiranja, potrebuje več tednov. Od odobritve posojila do realizacije, običajno ne mine več kot 3 delovne dni.

Največji znesek financiranja, katerega lahko pridobite v našem podjetju, znaša 1.000.000 EUR. Doba odplačevanja znaša do 48 mesecev.

Običajno je za pridobitev našega financiranja potrebno nepremičninsko zavarovanje. V določenih primerih zadostuje tudi zastava registriranih motornih vozil, katera morajo biti kasko zavarovana.

Kredit odplačujete v mesečnih obrokih. Obrok je lahko sestavljen iz glavnice ali obresti, ali pa samo iz obresti. V slednjem primeru, morate glavnico odplačati najkasneje do roka zapadlosti, kateri je določen v kreditni pogodbi.

Svoje posojilo lahko v celoti predčasno odplačate in se vam odpišejo vse preostale obresti brez kakršne koli kazni, stroškov ali provizije. Prav tako lahko svoje posojilo odplačate delno, s čimer si zmanjšate stroške obresti. Obresti se vedno računajo le na dolgovani znesek glavnice.

Mesečni obroki za naša posojila so običajno fiksni, tako da boste plačali enak znesek od začetka do konca obdobja odplačevanja. To vam omogoča upravljanje denarnega toka brez vnaprejšnjih presenečenj ali velikih stroškov.

Stroški odobritve običajno znašajo toliko, kolikor znašajo enomesečne obresti. Stroški odobritve se odštejejo od izplačanega zneska in jih ne plačujete vnaprej. Obrestna mera običajno znaša med 2.5 in 3.5 odstotkov mesečno.

Za kaj lahko uporabite kredit

Kredit se običajno uporablja za enkratne nakupe ali odhodke:

  • za reševanje likvidnostnih težav
  • za širjenje poslovanja
  • nakup poslovne opreme
  • nakup zaloge

Značilnosti kreditov

Naši krediti z enkratnim izplačilom so vrsta poslovnega financiranja, pri katerem se posojilojemalcu odobri določen znesek financiranja in se določi odplačevanje v skladu z anuitetnim načrtom. Kredit se odplačuje v mesečnih obrokih, ki trajajo od nekaj mesecev pa do največ 48 mesecev. Mesečni obroki so običajno v fiksnem znesku. 

Posojilojemalec se lahko odloči, da bo glavnico plačal na koncu kreditnega obdobja, ali pa, da bo mesečni obrok sestavljen iz obresti in dela glavnice. V obeh primerih je možno tudi predčasno odplačilo, pri čemer se obresti obračunajo le na koriščeno obdobje in sicer po mesečni kapitalizaciji.  

V našem podjetju odobrimo kredit tudi podjetjem, ki imajo nižjo bonitetno oceno. Kredit se običajno zavaruje z nepremičnim ali premičnim premoženjem (nepremičnine, oprema, terjatve…)  

Naši krediti lahko predstavljajo tudi alternativni vir financiranja za posojilojemalce, ki so imeli težave pri pridobivanju financiranja pri bankah.